Palautuskäytäntö

Palautuskäytäntömme oikeuttaa sinut palauttamaan tuotteen mistä tahansa syystä 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Sinulla on oikeus avata pakkaus ja tarkistaa sen sisältö, mutta tuote tulee palauttaa käyttämättömänä. Tuotteen mukana tulee palauttaa kaikki alkuperäiset pakkaukset, hintalaput yms. niitä käsittelemättä, mukaan lukien hajut kuten savu, hajuvesi ja kehon haju sekä lemmikkieläinten karvat. Jos tuotetta/tuotteita on peukaloitu, tuotteet palautetaan asiakkaalle hyvityksen sijaan. Emme ota palautuksia EU:n ulkopuolelta tullimaksujen vuoksi.

Asiakkaana sinun on ensin hyväksyttävä alkuperäinen toimitus. Jos et tee niin ja paketti palautetaan meille, hyvityksestäsi veloitetaan 25 euron maksu. Asiakas on vastuussa palautetusta tuotteesta, kunnes se saapuu meille. Lähetä paketti jäljitettynä, jotta se voidaan jäljittää.

Varmista, että lähetät palautuspaketin oikeaan osoitteeseen, joka on yllä mainittu. Kaikkia muihin osoitteisiin lähetettyjä palautuksia ei toimiteta tai noudeta. Emme kuita kaikkia viallisia palautuksia.

Kun palautuksesi on hyväksytty tai evätty, saat ilmoituksen sähköpostitse.

Hyvitettyjen maksujen käsittely voi kestää jopa 10 päivää pankistasi ja maksutyypistäsi riippuen. Jos et sen jälkeen saa hyvitystäsi 10 päivän kuluessa, ota meihin yhteyttä.

Huomaa: Kaikki toimitus-/palautuskulut on asiakkaan maksettava. Toimitus-/palautuskuluja ei palauteta, kun palautus on suoritettu.

Tilaa
Hanki eksklusiivisia tarjouksia
Tilaamalla hyväksyt meidänTietosuojakäytäntöja annat suostumuksesi päivitysten vastaanottamiseen yrityksestämme.
Kiitos! Lähetyksesi on vastaanotettu!
Aina aitouden takuu ja palautusvaihtopolitiikka kaikille tuotteille.

Ei sidoksissa mihinkään tuotemerkkeihin.